Ismét....

...... eltörtek a gyöngyök, így KERESEK ilyen végzárót, mint Kriszta használt! Vagy legalább is más, esetleg nagyobb típusút, mit az enyém!!!!!

5 megjegyzés:

 1. Te Juli figyelj csak!
  Arra gondoltam,nem-e lehetne oda,ahova esne a végzáró rész,valami másfajta stabilabb mondjuk műanyag gyöngyöt fűzni,az lehet nem is látszana ki,és nem törne szét a gyöngy.Lehet marhaságot írtam,mert nem is létezik,de nekem a fejembe már megszületett,csak fogalmam sincs,kivitelezhető-e?
  Vagy valami egyszámmal nagyobb gyöngyel befejezni,amire rá lehet haraptatni azt a nyavaját már és ráadásul nem is törik el tőle.lehet ez még nagyobb hülyeség,de ...hátha valami történne.

  VálaszTörlés
 2. :)
  Már álmomban is ezzel foglalkoztam és a páromat is bevetettem a megvalósítás érdekében és ő azt okoskodta ki, hogy:
  a szalag végzáróm épp hogy alig ....mondom úgy magasabb, mikor rárakom a delicákra, ezért mikor akár milyen óvatosan is akarom össze nyomni a végzárót, nem tudom úgy megcsinálni, hogy ne törjön a gyöngy.
  Mert a vézáró ugye olyan, mint a kacsa csőr, a fogas része nyitottab, mint ahol az akasztó része van, ezért a fogas részt még, még, még kellene össze nyomni, hogy fogja a gyöngyöket,és mivel lemez így valamilyen szinten teljes felületen hajlik és az akasztó felőli része meg már nyomja a gyöngyöket és valszeg ez adja, hogy roppannak a gyöngyök.
  Húúúúú, ezt jól megaszondtam :)
  Ezért is kérdeztem Krisztát, hogy lehet e, hogy van méret beli eltérés a végzárók között, mert pl képen én úgy látom, hogy az ővének a fogazata pl nagyobb..... aztán lehet én is marhaságot okoskodok itt :D
  Próbálok beszerezni másfajta végzárót, azért is írtam be ide, hogy keresek, mert most rendelni amúgy nem akarok, most 1 pár végzáróért rengeteg posta költséget kifizetni nem akarok......
  DE NEM ADOM FEL! Igen, kitartó vagyok Marika! :)
  A kari ki van javítva, kajtatok végzáró után és ha vééégre megszületett, hozom a kész művet! Addig is ha van valakinek VÉGZÁRÓJA, cserélne velem????????????? :D

  VálaszTörlés
 3. ÉS vajon ha nem lennének a fogacskák a végzárón csak a lemez akkor is eltörné a gyöngyöt és tartana is? mert esetleg ha lecsíped a fogacskákat és csak összenyomod?...

  VálaszTörlés
 4. Adrien!Ha nincs foga,hogy tud megmaradni az ékszeren a végráró?Mert ha véletlenül bele akad valamibe,akkor az onnan szerintem könnyen lecsúszik.Bár nem tudom,milyen fajta létezik még.
  Juli!És ha 15-ös kásával fejezed be,az sem jó?Mert az szerintem kisebb,mint a delica.Vagy nem?

  VálaszTörlés