Tanácsot kérek!

Tudja e valaki, hogy hogyan lehet a peyote karkötőre a szalagokhoz való végzáról úgy rárögzíteni, hogy a delica ne törjön???? Nekem tört, de úúúgy tetszik, szeretnék igy végződö karit magamnak :)
Erre gondolok pl:
http://storage.canalblog.com/43/60/297043/51500420.jpg

5 megjegyzés:

 1. Hát,lehet ám hogy ragasztva van...
  Sose próbáltam, pont azért,mert úgy gondoltam eltöri a gyöngyöket :)

  VálaszTörlés
 2. Én úgy szoktam készíteni, hogy sebtapaszt ragasztok a delicara addig, ameddig a távtartó fel fog érni. Erre már könnyedén rá lehet nyomni a távtartót úgy, hogy a gyöngyök törés nélkül megússzák. Nekem bevált, többször is készítettem így ékszert!

  VálaszTörlés
 3. Kösziii Lányok! Kaptam egy olyan tanácsot is, hogy pl egy kis szalag vagy anyag darabot tegyek a végzáró alá. Meglátom nekem melyik válik be.

  VálaszTörlés
 4. Beszámolsz majd róla? Esetleg képekkel? Én sem mertem még ilyent művelni... Viszont most fogok egy karkötőt fűzni és ahhoz pont ez a végzáró fajta tetszene. Nekem még az is kérdés, hogy használat közben a cérnát nem vágja el?

  VálaszTörlés
 5. Marika, ez jó kérdés! De gondolom, ha Kriszta többször is alkalmazta ezt a megoldást,akkor nincs vele gond. De én mindneképp kipróbálom, mert nagyon tetszik! Először saját karin, ha beválik, másnak is. Mindenképp beszámolok, akár képekkel is, jó 5let! :)

  VálaszTörlés