Ismét segítséget szeretnék kérni!

Az lenne a kérdésem, hogy amikor az ember lánya szeretne csinálni egy gyöngyhorgolt karkötőt és abba memória drótot szeretne tenni, azt előtte azaz közben, vagy utána húzza-e bele? Egyszerű dolog, de engem az érdekelne, hogy mások ezt hogyan oldják meg.
Ide teszem a kép linkjét: http://bundimester.blogspot.com/2010/10/osz-dehogy.html

4 megjegyzés:

 1. Az ember lánya énfelém utólag húzza bele, máskülönben nagyon hamar szitokszavak hagyják el kicsi ajkát a drót kerülgetése folytán:)

  VálaszTörlés
 2. Én is általában utána dugom bele a memóriát. De volt már részem olyan horgoltban is, hogy nagyon vékonykára sikerült (15/0-s 5 szemmel horgolva), na abba közben dugtam a memóriát és bizony tényleg káromkodtam közben. :D

  VálaszTörlés
 3. Én is utólag fűzöm bele a memória drótot, mégpedig úgy, hogy a drótnak azt a végét, amit bele dugok a hurkába, vissza hajton a jó kis fogómmal. Azt a kis hurkot jól összenyomom, hogy minél laposabb legyen, hogy könnyen csússzon. Így sima lesz a drót kezdete, mert jártam már úgy, kezdőként, hogy a dróttal csak úgy neki estem, hogy majd én bele tuszkolom a hurkába és bizony szétvágta belül a cérnát, meg tuszkolás közben éreztem si, hogy a cérnában el akadozik a drót, én meg csak pislogtam, mikor nagy nehezen végeztem a dróttal, a munkám meg szétesett :P Na ekkor volt aztán káromkodás, de még milyen! :D

  VálaszTörlés
 4. Köszi lányok! Akkor jó volt a megérzésem ezzel kapcsolatban. Így is mondok néha cifrát, de akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok vele egyedül. Amit Juci említett meg megfogadom, mert tényleg zaccos, ha megcsináltad és egy ilyen kis baki miatt szétesik az egész munkád.
  Köszi, hogy vagytok! Millió csók!

  VálaszTörlés