Adjatok ötletet

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Egy kolléganőm kapott ajándékba 2 db 10mms swari fánkot. Azt szeretné, ha eből készítenék neki 2db láncot, úgy, hogy a láncok dísze, medálja ezek közül a fánkok közül lenne egy-egy.
Szerintetek hogyan kezdjek hozzá? Olyan picik ezek a fánkok. Mit csináljak, hogy mutassanak is valamit? ( Azért kellene két lán, mert az egyik a lányáé lenne.)
Előre is köszönöm a segítséget!
Liza

5 megjegyzés:

 1. Hát nehéz feladat előtt állsz. Pont a fánk forma miatt. És mert olyan pici ez a fánk. Sajnos nekem sincs még ötletem sem rá. Azon gondolkozom, hogy esetleg ne a fánk lyukja adja meg az irányát, ahogy felakasztod. Mert ha nem azt nézed, hanem a formáját, akkor akár kicselezheted és készíthetsz egy olyan medált amibe 10 mm-es rivoli kellene... nem tudom, hogy érthetően magyaráztam el azt ami felötlött bennem?

  VálaszTörlés
 2. Tényleg nem egyszerű a feladat. Nézd meg a Dobra Voda nevű szettemet, esetleg ha ilyesmire lógatod a pici fánkot?

  VálaszTörlés
 3. Liza, ez tényleg kihívás!!! De a Dobra Voda féle megoldás szerintem is nagyon hatásos!!! Most néztem és igazán megtetszett.

  VálaszTörlés
 4. Esetleg fűzhetsz egy nagyobb bogyót (vagy többet, kisebbet-nagyobbat) és egymás fölé felfűzöd valami köztes elemmel. Így több bogyó lesz egymás fölött, ezáltal mutatós lesz és a fánknak is lesz helye.

  VálaszTörlés
 5. Köszi az ötleteket, talán lesz is belőle valami :)
  Majd mutatom!

  VálaszTörlés