Keresem....

a NEVÉT ennek a bogyónak:
http://2.bp.blogspot.com/_8L5cp3BHmZ8/TAItbZc4xaI/AAAAAAAABF8/mcq7Q75plcU/s1600/Sz%C3%A9p+kis+india+nyakl%C3%A1nc3.jpg

Van egy pár mintám, de nem találom ennek a leírását. Ha valaki kisegítene a nevével, megköszönöm.
Vagy ez saját mintája lehet Beadapple-nek? Nem írta oda.

6 megjegyzés:

 1. Én MU Luna bogyójának nézem kicsit átalakitva!
  Nincs rajta a swari diszitése!!
  Persze lehet ,hogy tévedek:):)

  VálaszTörlés
 2. Az egész napos eddigi keresés után én is így gondolom :)nagyon hasonlít.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem nem a Luna bogyó. Azt én többször megfűztem és nem stimmel a swari méret benne. A Dalmáén 6-os és 4-es swarikat tippelek. A Lunában csak 4-es kell. Plusz a Lunának van 2-3 sor herringes kásasora is. Itt csak peyote van, meg a swarikhoz közel pikók. Szerintem ez Dalma kitalálása, mert ilyet még én sem láttam.

  VálaszTörlés
 4. NEm tudom, hogy melyik bogyó lehet, de, ha a középső sorral kezdesz, könnyen megfűzheted :) Ráadásul az otthon lévő fagolyóra ráalakítható, ahogy elnéztem, könnyen formálható bármilyen méretű gyöngyre.

  VálaszTörlés
 5. Ha nem tévedek ez Framboise Bellone bogyója...4-es csiszi helyett swarival, és a swarik között nem tett kásasort...és alul plusz swarikkal...
  A mintát elküldtem a kisjuliannailona@gmail.com-ra.
  További szép napot!:)
  Gabi

  VálaszTörlés
 6. Szia, most látom, hogy a bogyómon töprengtetek, sikerült azóta megfűzni? :) Nem saját a minta, illetve csak félig, mert ahogy lenni szokott, sosincs pont olyan méretű gyöngyöm/fagolyóm, stb, mint amit a minta ír..így át szoktam variálni..Sajna arra már nem emlékszem, h melyik bogyóminta alapján csináltam, csak arra, hogy nem volt 25 mm-es (asszem) fagolyóm, csak kisebb, 15 mm-es. Középen kezdd el egyébként, 4-, és 3 mm-es Swarikból 15, ill 30 darab kellett a közepéhez. Utána már képről sztem menni fog. :) Annyira emlékszem még az eredeti mintából, hogy a kezdőkör utáni részen is még 3 mm-es swarik következtek, ott, ahol én már a narancs delicákat tettem.

  Egyébként máskor bátran írjatok emailt ( ott van a blogomon a cím), egyszerűbb, mint találgatni.:)

  VálaszTörlés